Dating Tools DemoAffiliate ontmoetingen :

 

Beste,

Onze co-branded datingsite is één van de meest rendabele affiliatie van de markt. Met meer dan 15 miljoen leden en ongeveer 80 000 nieuwe actieve leden per week, is Easyflirt Partners, op basis van unieke bezoekers (Médiamétrie), de eerste ontmoetingssite in co-branding op de franstalige markt geworden !

Wij willen ons op de Nederlandse markt ontwikkelen. Daarvoor bieden wij een aantrekkelijk affilliate systeem aan :

Onze affiliatie is 100 % gratis. Voor elk bezoeker dat zich abonneert via uw site of sites op de ontmoetingsafdeling, geven wij u een commissie van 55% op de kostprijs van het abonnement ! En op alle andere gemaakte uitgaven op de datingsite. Een abonnement kost tussen 17 € en 29 € / per maand.

Wij hebben een sponsoring programma. Voor elke webmaster die zich bij ons aansluit via u, verdient u 10% van zijn zakencijfer !!! En dit zolang hij aangesloten blijft. Daarvoor hoeft u alleen een sponsoring link op uw webpagina toe te voegen. Deze linken kunt u terugvinden op onze business platform.

Een systeem van co-branding : de database is die van Easyflirt, de lay-out en logo zijn deze van uw eigen site, dit is natuurlijk niet verplicht.

 

U biedt een volledige dienst van hoge kwaliteit aan uw bezoekers aan, met een Tchat-Webcam-Audio en een dienst mobile,

U geniet van onze technische dienst, van een brede keuze promotion tools van hoge kwaliteit, automatisch bijgewerkt en beschikbaar in talrijke afmetingen.

Deze banners zijn gekozen om de meest rendabele resultaten te garanderen. Nieuwe promotion tools worden elk maand ter beschikking gesteld.

 

Het is via onze business platform dat u zich bij ons als partner kunt aansluiten. Op deze site kunt u uw gepersonaliseerde ontmoetingsafdelingen in uw sites ontwerpen of taalrijke banners vinden om links te plaatsen. De affiliatie is volledig gratis en zonder verplichtingen. Ik nodig u uit te surfen naar Easyflirt Partners Biz en zo onze partnertool te waarderen.

 

Ze gebruiken onze chat :